Vacature: Apothekersassistent(e) 27-36 uur – Kom bij ons gezellige team!

Ben jij een enthousiaste apothekersassistente op zoek naar een afwisselende baan in een gezellig werkomgeving? Dan is dit jouw kans! Voor onze apotheken, gevestigd in medische centra, zoeken wij een apothekersassistent(e).

Bij ons ben je geen nummer, maar een waardevol lid van ons team. Onze apotheker is zelf eigenaar van de apotheek, wat betekent dat er continuïteit en grote betrokkenheid is. Je kunt rekenen op een fijne werksfeer waarin iedereen elkaar ondersteunt en samenwerkt.

Wat bieden wij jou?

  • Afwisselend werk: je zult betrokken zijn bij verschillende taken binnen de apotheek, zoals het klaarmaken van medicijnen, het adviseren van patiënten en het beheren van voorraden. Geen dag is hetzelfde!
  • Uitzicht op een vaste aanstelling: Wij investeren graag in onze medewerkers en streven naar langdurige samenwerking. Bij wederzijdse tevredenheid is er uitzicht op een vast aanstelling. We bieden jou mogelijkheid tot een full time dienstverband, je bent minstens 27 uur in de week beschikbaar.
  • Gezellig team: Werken in een prettige omgeving is belangrijk, daarom hebben wij een hecht en gezellig team. Samen zorgen we ervoor dat patiënten de beste zorg en service ontvangen. Je kunt rekenen op prima arbeidsvoorwaarden van de CAO apotheken.

Klinkt dit als de ideale baan voor jou? Stuur je CV en motivatiebrief naar mevr. Lennie Huysmans via info@apotheek-depoort.nl. Wellicht word jij onze nieuwe collega!