Over de apotheek

Service Apotheek de Poort is als enige zelfstandige apotheek gevestigd in Bergen op Zoom. Wij werken nauw samen met d ehuisartsen, fysiotherapie van Lammeren, diëtisten, logopediste en andere zorgverleners.

Zo is er dagelijks overleg met de huisartsen van Medisch Centrum de Poort en worden gezamenlijk zorgprojecten uitgevoerd om de kwaliteit van onze zorg te verbeteren, bijvoorbeeld de HerhaalService. Overigens; ook met recepten van andere huisartsen en specialisten kunt u terecht bij onze apotheek. Kortom: bij Service Apotheek de Poort is iedereen van harte welkom!

Apotheek de Poort is tevens een bereidende apotheek. Dit betekent dat wij zelf geneesmiddelen ‘op maat’ kunnen maken. Hierbij kunt u denken aan speciale crèmes of zalven. Of capsules, speciaal in kinderdosering. Ook maken we gebruik van een heuse medicijnrobot. Deze robot zorgt ervoor dat uw geneesmiddelen snel bij de balie terechtkomen. Zo kunnen onze medewerkers meer tijd en zorg aan u besteden

Inschrijven bij Apotheek de Poort

Hieronder kunt u het inschrijformulier voor de apotheek downloaden en uitprinten. Dit kunt u invullen en opsturen naar ons antwoordnummer.

HKZ-certificaat

Sinds 1 juli 2010 is onze apotheek in het bezit van het HKZ-certificaat Openbare Apotheek, versie 2009. Met dit certificaat wordt tevens voldaan aan de eisen van ISO 9001:2008.

Wat betekent Service Apotheek?

Er zijn in Nederland ongeveer 1.900 apotheken. Daarvan mogen zich ruim 300 Service Apotheek noemen. Dat zijn onafhankelijke apotheken, waar de apotheker zelf eigenaar is.

De Service Apotheken werken intensief met elkaar samen om u de beste service en zorg te kunnen bieden. In overleg met uw artsen helpt uw Service Apotheker om, samen met een deskundig team, voor u het beste geneesmiddel te vinden.

Op deze website leest u meer over de service en zorg die wij u graag bieden.