Informatie over het Coronavirus

Hierbij volgt belangrijke informatie over het coronavirus

Vanwege de vele vragen over het vaccineren en de herstart van de normale huisartsenzorg kan het zijn dat wij soms minder goed bereikbaar zijn. Wij danken u voor uw geduld en begrip. 

Op dit moment houden wij ons nog steeds aan de corona maatregelen en vragen wij u zich te laten testen bij klachten, ook als u inmiddels gevaccineerd bent. 

Klachten die mogelijk kunnen duiden op het coronavirus?

Iedereen met milde klachten die mogelijk duiden op het coronavirus, kan via het landelijk afspraken nummer, een afspraak maken om zich te laten testen bij de GGD. Voor het maken van een afspraak belt u met het landelijke afspraken nummer 0800-1202.  Meer informatie vindt u op de site: GGD West Brabant

Zorg nodig?

Heeft u of uw naaste zorgen over uw klachten of gezondheid? Twijfelt u of iets kwaad kan? Kijk dan eerst op Thuisarts.nl. of moetiknaardedokter.nl Daar leest u wat u kunt doen en of u de praktijk moet bellen. Twijfelt u? Of worden uw klachten erger?
Kom niet langs, maar bel ons!
Dat blijft belangrijk, ook in deze bijzondere tijd! We overleggen graag welke manier van contact met de huisarts u het beste past.

Meer informatie:

Thuisarts/corona

RIVM.nl

Update: 1 oktober 2021