Unieke service

 
 
Herhaalservice
   
Gratis gezondheidsmagazine Leef!
 

De herhaalservice is een gratis dienst waarbij u voor (een deel van) uw medicatie geen herhaalrecepten meer hoeft aan te vragen bij uw huisarts. De huisarts en de apotheek zorgen er samen voor dat uw herhaalmedicatie op tijd klaar staat in onze apotheek, dan wel op tijd bij u thuisbezorgd wordt. De herhaalservice maakt het u gemakkelijk.

Hoe kunt u deelnemen? Als u gebruik wilt maken van de herhaalservice kunt u dat hier kenbaar maken.

Zes keer per jaar ligt er in onze apotheek een nieuw nummer van dit inspirerende tijdschrift voor u klaar. Met openhartige interviews met bekende en onbekende Nederlanders. Antwoord op uw medische vragen. Kunst & literatuur. Cultuur & creativiteit. Heldere, eerlijke informatie over gezondheid en geneesmiddelengebruik. En nog veel meer……Leef! Een kleine glossy voor een groot publiek.

Meer informatie over Leef! vindt u op www.leesleef.nl


   
 
Predoc programma
   
Gratis Medlookpas
   
Bezorgen & parkeren
 
Compleet informatie-, begeleidings- en preventieprogramma voor chronische patiënten. Gratis Medlookpas voor uw online medisch dossier Bent u niet in staat om uw genees- of hulpmiddelen zelf op te halen? Dan bezorgen wij alles gratis aan huis.


 
Totaalleverancier
 
Dit betekent dat u op één adres terecht kunt voor uw genees- en hulpmiddelen én voor informatie hierover. Wij geven u graag een paar voorbeelden. Een hulpmiddel is bijvoorbeeld dat uw apotheker uw geneesmiddelen overzichtelijk per innamemoment voor u verpakt. Op het tijdstip van inname hoeft u dus alleen maar één zakje of vakje te openen. Hierin zitten uw geneesmiddelen in de juiste dosering verpakt. Dat is wel zo gemakkelijk. Daarnaast beschikken wij ook over (kennis van) hulpmiddelen zoals onder meer diabetestestmaterialen, incontinentiematerialen, drinkvoeding en wondmaterialen.